Succession Recruitment

Onze werkwijze

Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste invulling van uw vacature? Bij ons kunt u terecht voor regulier uitzenden, werving & selectie en kwalitatieve en kostenbesparende payroll oplossingen.

Om voor u de juiste kandidaten te selecteren is het van groot belang dat wij een goed beeld krijgen van de opdrachtgever, de afdeling, het team en de cultuur. Een persoonlijke kennismaking stellen we daarom bijzonder op prijs. Samen met de opdrachtgever bespreken we de route en bepalen we wat de snelste weg is naar een goede invulling van de betreffende functie.

Succession Recruitment werkt op basis van no-cure no-pay. Bij het verstrekken van een zoekopdracht worden vooraf geen kosten in rekening gebracht. Dit maakt het mogelijk ons vrijblijvend te benaderen. Daarnaast kunnen wij de vacature kosteloos voor onze opdrachtgevers op de website van Succession Recruitment en andere jobboards plaatsen.

Aanpak

Als we een duidelijk profiel hebben van de opdrachtgever en de openstaande functie, gaan we intensief aan de slag. Ons netwerk is breed en kwalitatief. Wij werven kandidaten via ons uitgebreide netwerk, professionele database en social media kanalen. Door ons kleinschaligheid kunnen wij korte lijnen hanteren en zeer flexibel te werk gaan.

Niet alleen kennis en ervaring, maar ook een sterke betrokkenheid bepalen de tevredenheid van onze kandidaten en klanten. Een aanpak die ons al veel trouwe relaties heeft opgeleverd!

Succession Recruitment staat garant voor snelle procedures, goede communicatie en een duidelijke en eerlijke visie.

Wilt u weten wat Succession Recruitment voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons dan vrijblijvend!